POČETNA NAGRADE KOLEKCIJE PROIZVODNJA O NAMA KATALOG KONTAKT
 

KOLEKCIJE

Klikom na naziv kolekcije otvarate galeriju
       

Kolekcija prstenja sa istaknutim
centralnim kamenom koji predstavlja simbol ljubavi i zajedničke budućnosti.
Doživite neponovljivo i jedinstveno iskustvo biranja i osmišljavanja vereničkog prstena za Vašu dragu, a mi ćemo vam pomoći da odaberete savršen model. Želimo da Vam dani veridbe i venčanja budu prepuni lepih sećanja. Čestitamo i hvala Vam što ste izabrali nas!

Kada pogledate kolekciju Sparks biće
Vam zaista teško da izaberete samo jedan prsten. Nudimo Vam modele najrazličitijeg dizajna, oblika, veličina, težina... Podjednako je veliki i izbor kamenja, od cirkona, preko rubina, safira, smaragda, bisera, pa do dijamanata i brilijanata... Izbor ce Vam biti pretežak, a naši kamenčići i svetlucavi modeli ce Vas oduševiti!
       
Kolekcija Exclusive For You predstavlja sam vrhunac proizvodnje i dizajna našeg zlatnog nakita! Ona je poslastica za prave ljubitelje kvalitetnog nakita. Svaki model Vas mami svojim prefinjenim dizajnom i sjajnim, velikim kamenjem u boji! Savršen poklon za svaku damu.

Krstići i srca su već godinama najomiljeniji privesci naših mušterija, a njihov dizajn je neprolazan i pogodan za svaku priliku. Diskretni ili upadljivi krstići, romantična ili ekskluzivna srca, izbor je na Vama, a mi smo tu da Vam obezbedimo nakit vrhunskog kvaliteta, za čitav život!

Veliki izbor minđuša različitih stilova i dizajna! Bilo da volite male, okrugle, dugačke i kitnjaste ili minđuše sa cirkonima, u našoj ponudi ćete lako pronaći minđuše za Vas ili za dragu osobu. Svi modeli mogu biti izrađeni od belog ili žutog zlata, a možete izabrati i kamen po želji.