POČETNA NAGRADE KOLEKCIJE PROIZVODNJA O NAMA KATALOG KONTAKT
 
                             
 

28. jun 2013.

Zlatara W.O.G. obeležila je 19 godina od osnivanja radnje proslavom za prijatelje, kolege, mušterije i sugrađane. Ovaj jubilej zlatara W.O.G. obeležila je i jednom humanom akcijom, naime u narednih šest meseci, zlatara W.O.G će donirati deo svog profita Centru za vantelesnu oplodnju u Valjevu. Takođe će i prva rođena beba dobijena uz pomoć ovog Centra dobiti brilijant na pokon od naše zlatare.

10. jun 2013.

Od 7. do 8. juna rukovodstvo zlatare posetilo je seminar udruženja zlatara u Vrnjačkoj Banji na temu "3D tehnologija u zlatarstvu" u cilju još bolje modernizacije proizvodnog procesa u budućnosti.

01. maj 2013.

Zlatara W.O.G. uvezla je novu proizvodnu liniju iz Evropske unije, kojom se modernizuje proizvodnja burmi tako da se one ne zavaruju, već se proizvode "bez prekida". Na taj način se dobija još kvalitetniji proizvod koji simboliše trajanje i čvrstinu bračne veze.

10. april 2013.

Od 5. do 8. aprila trajala je poseta sajmu zlatarstva u gradu Arezzo u Italiji http://www.oroarezzo.it/eng/, radi upoznavanja sa najnovijim svetskim trendovima i novostima iz oblasti dizajna nakita, modernizacije prodaje i izlaganja nakita.

24. februar 2013.

Zlatara WOG postala je čuvar ikone slave Udruženja zlatara Novi Sad www.udruzenjezlatara.org.rs, Sveti Đorđe Kratovac. Zlatara WOG će biti čuvar ikone do 24.02 naredne godine kada se planira i velika proslava tim povodom.

01. februar 2013.

Zlatara WOG uvela je novinu u svoj proizvodni asortiman, elegantno upakovane brilijante različite cene i finoće koji se po želji mogu usetovati u prsten, ogrlicu ili drugi željeni komad nakita.

"Od skoro se u našim zlatarama može kupiti ekskluzivno upakovan brilijant, kao idealan poklon za krštenja, veridbe, rođenja i sve značajne prilike u životu kada neprolaznost ove vrste dijamanta na pravi način oslikava priliku ili osobu kojoj je namenjen. Deo novca od prodaje nove kolekcije brilijanata takođe će biti usmeren za pomoć Centru za vantelesnu oplodnju u Valjevu. Na ovaj način želimo da pokažemo da je i u ovim teškim vremenima moguće vratiti se večnim ljudskim vrednostima kao što je uzajamno pomaganje i solidarnost", rekao je menadžer prodaje zlatare W.O.G, Andrija Petrović.

 


WOG Valjevo

 
 
         
WOG Valjevo